Felszíni alatti vízminőség védelmi bevallás

FAVI adatlapok

Felszín alatti vízminőség-védelemmel kapcsolatos alap- és éves adatszolgáltatás a felszín alatti víz és a földtani közeg környezetvédelmi nyilvántartási rendszer (FAVI) adatszolgáltatásáról szóló 18/2007. (V. 10.) KvVM rendeletben előírtak alapján kell megtenni.

FAVI-ENG

A FAVI-ENG adatszolgáltatási rendszer a felszín alatti vizeket veszélyeztető és szennyező források és tevékenységek számbavételére és a felszín alatti vizekre gyakorolt hatásaik figyelemmel kísérésére irányul.

Felszíni alatti vízminőség védelmi bevallás

FAVI-MIR-K

A FAVI felszín alatti vizes nyilvántartás olyan tevékenységeket vizsgál, amelyek hatással vannak a felszín alatti vizekre. A nyilvántartásban nyomon lehet követni a felszín alatti vizek mennyiségi illetve minőségi változásait.

Felszín alatti vízminőség védelem

 

A FAVI-MIR-K adatszolgáltatás a FAVI környezethasználati monitoring alrendszere. A FAVI-MIR-K alrendszer a felszín alatti víz mennyiségi, illetve minőségi állapotát érintő

tevékenységet folytató által végzett méréseket, így különösen a vízközművek a hulladéklerakók üzemeltetéséhez, a bányatavak hasznosításához az ivó, ásvány és gyógyvízhasználatok vízbázis-védelmi tevékenységekhez kapcsolódó; valamint a szennyezett, tartósan karosodott területek kármentesítési monitoring rendszerek által szolgáltatott adatokat összegzi a felszín alatti vizek minőségi és mennyiségi változásának nyomon követése érdekében.

FAVI-KÁRINFÓ

A FAVI Kármentesítési információs alrendszerbe történő adatszolgáltatás a kármentesítések és a felszín alatti víz és földtani közeg szennyező forrásainak, szennyezett területeinek országos számbavételéhez szükséges.

Kárinfó tényfeltárás előtti

Kárinfó tényfeltárás utáni

Kárinfó műszaki beavatkozás utáni

 

Elérhetőségeim

Social Media

Kapcsolat

Webhelyünk csak a működéséhez szükséges technikai adatokat kezeli. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

GTM-WN8VB3