Kapcsolat


Szabó Krisztián
KÖRNYEZETELLENŐRZŐ MÉRNÖKI IRODA KFT.
6500 Baja, Kodály Zoltán u. 7. II./9.
Mobil: +36 70 331 1067
E-mail: baja@kornyezetellenorzokft.com
RÖVIDEN RÓLUNK
A Kft. szakemberei 2005. évtől végzik szakmai tevékenységüket. Kezdetben vállalatoknál, környezetvédelmi laboratóriumoknál dolgoztak, majd 2014. évben megalakult Környezetvédelmi Mérnöki Iroda Kft.-ben végzik tervezői és szakértői tevékenységüket. A vállalkozásunk környezetvédelem, munka- és tűzvédelem területén átfogó tapasztalatokkal rendelkezik. Az évek során szakértőink számos engedélyezési eljárást sikeresen oldottak meg ügyfeleinkkel együttműködve. Az adott tevékenység elvégzése során mindig a magas szakmai színvonalat tartjuk a legfontosabbnak, mely a problémák eredményes kezelését és megoldását biztosítja.

Munkatársaink rendelkeznek környezetvédelmi tervezői, környezetvédelmi, munka–és tűzvédelmi szakértői engedélyekkel, jogosultságokkal. Tevékenységünk végzése során minden esetben a partnereink, ügyfeleink maximális kiszolgálására törekszünk. Partnereikkel és Ügyfeleinkkel kiépített hosszú távú sikeres kapcsolatokban hiszünk. Célunk, hogy minél gyorsabban segítsünk a környezetvédelmi engedélyeztetés útvesztőjében. Fontos feladatunk, hogy ügyfeleink tevékenységeinek minőségét és termelékenységét közösen javításuk.

Elérhetőségeim

Social Media

Kapcsolat

Webhelyünk csak a működéséhez szükséges technikai adatokat kezeli. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

GTM-WN8VB3