Környezetvédelmi mérések, mintavételek

A környezetvédelmi mérési, mintavételi feladatok elvégzésére szakértőkből álló megbízható akkreditált mérőszervezeteket ajánlunk. Segítünk az ilyenfajta feladatok teljes körű lebonyolításában az árajánlat kérés műszaki tartalmának megfogalmazásától a munka megszervezéséig és elvégzéséig.

Miért fontos egy környezetvédelmi mérés, mintavétel árajánlat pontos műszaki tartalmának a meghatározása? Így elkerülhetőek a félreértésekből adódó plusz költségek, illetve a fölöslegesen elvégeztetett munkák. A kézhez kapott legalább 3 db árajánlat közül segítünk kiválasztani ügyfeleinknek a legideálisabb ajánlatot.

Tudta hogy az emisszió mérésekkel kapcsolatban írásban előzetes tájékoztatást kell benyújtani a Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályához?

A tájékoztatásnak tartalmaznia kell a mérés pontos idejét, a mérést végző szervezet megnevezését, illetve az akkreditációs számát. A tájékoztatást legkésőbb a mérés megkezdése előtt 2 héttel be kell nyújtani a Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályához, egyúttal megadva az engedélyes részéről a kapcsolattartó személy nevét és elérhetőségét.

Elérhetőségeim

Social Media

Kapcsolat
GTM-WN8VB3